Light Koken, augustus 2012

by simkktnl


Light koken heb ik nu 2 keer gekocht en ik moet zeggen dit is een leuk tijdschrift met veel recepten. In het augustus nummer vind je onder andere de volgende onderwerpen; Wereldeten, snel klaar, Zomerfruit, Tapas, Tomaat en nog veel meer. Waar voor het geld, het blad kost in de winkel 5,25 euro en dan heb je 80 recepten. Ik zal er zeker een paar maken! Ik kies in eerste instantie een heel simpel en snel gerechtje, de Carprese uit de oven. 

You may also like

1 comment

Marlyssa 18 augustus, 2012 - 06:45

Het is echt een leuk tijdschrift en hier staan ook recepten in die je snel kan maken. Delicious is ook leuk, maar meer om te kijken vind ik

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.