Liebster Award

by simkktnl

Uitzonderingen bevestigen de regels. Normaal gesproken doe ik niet mee. Maar het is een eer als iemand je nomineert en jouw blog de moeite waard vindt. Dank je wel Nell, Eetplezier
Hierbij mijn antwoorden:

1) Wat lust je absoluut niet?
Spruitjes.  Helaas ik vind ze echt niet lekker. Ik hoop dat ik ooit het recept tegenkom waardoor ik die kleine groene bolletjes zal gaan waarderen. Maar voor nu, ik eet ze als het moet, maar lekker, nee..2) Heb je een levensmotto en zo ja, hoe luidt deze?


3) Wat is het mooiste – op culinair gebied – dat je tot nu toe is overkomen?
Mijn blog, een culinair avontuur. Recepten zoeken, koken, fotograferen en delen. 4) Heb je een droom die je verwezenlijkt wil zien en zo ja, waaruit bestaat die droom?
Dromen, ik heb er zoveel. Op culinair gebied is het een echte woonkeuken met een grote tafel, openslaande deuren naar een heerlijke tuin en natuurlijk een open haard voor de winterse etentjes in de droomkeuken.5) Als je een dag geen tijd hebt om te koken, wat eet je dan?
Een eitje.
En nu is het de bedoeling dat ik enkele bloggers nomineer, here you go!

Anke 

DC oftewel Donna Caramella gaat voltijds werken (in mijn geval 37 uur per week) maar heeft nog tijd om zich bezig te houden met lopen (hardlopen voor de Nederlanders onder ons) waaronder marathons, koken/bakken en zich te verdiepen in de Spaanse taal. Er zijn nog 101 andere interessante zaken die ze wil leren of ontdekken, maar je moet op een gegeven keuzes maken. DC woont samen met Don Caramello en de twee poezen Rostje en Robke, twee absoluut bijzondere persoontjes.


Dooreten

Hoi! Welkom, mijn naam is Door Boerstra en dit is mijn blog over eten. 

Ik ben een 22-jarige, nieuwsgierige eigenwijs die houdt van het strand, reizen, design, breien, klassieke auto’s, katten en pasteltinten.Maar als er een ding is wat ik leuk vind, is het eten. Eten maken, eten fotograferen, eten cadeau doen, over eten lezen, over eten praten en natuurlijk; eten. Ze zeggen wel eens dat een Indo niet eet om te leven, maar leeft om te eten. Dat klopt bij deze deeltijd-indo zeker; alles wat ik doe en denk gaat over eten.

food love happiness


Danielle, 26 year old dutch blogger. Loves ´gezelligheid´, travelling, cooking ánd eating good food. Somehow those first two never seem to go without the last.

Gefeliciteerd met de liebster award:

En de vragen die ik voor jou heb (niet echt orgineel):
1) Wat lust je absoluut niet?
2) Heb je een levensmotto en zo ja, hoe luidt deze?
3) Wat is het mooiste – op culinair gebied – dat je tot nu toe is overkomen?
4) Heb je een droom die je verwezenlijkt wil zien en zo ja, waaruit bestaat die droom?
5) Als je een dag geen tijd hebt om te koken, wat eet je dan?


You may also like

3 comments

Anke 16 maart, 2013 - 09:33

Olala, even over de vragen nadenken, en morgen zet ik het op mijn blog. Moet blijkbaar ook wast zaken aanpassen. Rostje is vorig jaar in december overleden. Je staat er niet bij stil dat dit dan ook op je blog moet worden aangepast. Echt heel erg bedankt hoor. Doet wel deugd zo een nominatie. En ik ga zeker eens bij de andere genomineerde kijken.

Reply
Danielle Schluter 16 maart, 2013 - 15:13

Leuk om te lezen! En lief, de nominatie! Ik ontving ‘em al meerdere malen, heb ‘em lang geleden als volgt ingevuld: http://food-love-happiness.blogspot.nl/2012/10/liebster-award-versatile-blogger-award.html

Reply
DoorEten 16 maart, 2013 - 15:57

Hoi! Dankjewel voor je nominatie! Maar ik doe liever niet mee met de liebster award. Omdat mensen het toch leuk vinden wat over de blogster achter de blog te leren heb ik vorige week een soortgelijk artikel geplaatst: http://www.dooreten.com/2013/03/get-to-know-me-better.html

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.