BUCKET LIST: Lasagne uit een pakje

by simkktnl

DSC_6781Van alle opdrachten uit de bucket list vind ik deze het minste. Ik kook nooit met pakjes en zakjes. Het staat me zo tegen, dat ik er ook deze keer weer lang over gedaan heb om er eentje uit te kiezen in de supermarkt. Dit kan toch niet, lasagne uit een pakje. Het enige wat je hoeft toe te voegen is melk, gehakt en mozzarella. Morgen zal ik een artikeltje plaatsen “weet wat je eet” en de ingredientenlijst uitzoeken. DSC_6681 DSC_6687 DSC_6702 DSC_6709 DSC_6781
En inderdaad is het gelukt. Er kwam zowaar een lasagne uit de oven. Ik begrijp eigenlijk helemaal niet waarom je dit zou willen maken. Het kost best even tijd en in die tijd kan je ook een homemade lasagne maken. Daarnaast vond ik het niet lekker. Maar over smaak valt niet te twisten. Het is gewoon niet mijn ding. Vooral die witte saus vond ik echt niet lekker. Het is een heel vreemde saus. Je gooit witte poeder in de melk en binnen de kortste keren is het een dikke saus. En dat kan natuurlijk helemaal niet.  Deze lasagne kan je zelf zoveel lekkerder maken. Een tomatensaus maken is toch niet zo moeilijk? En die witte saus moet ook echt geen problemen opleveren. Kijk maar eens naar de Lasagne van Jamie Oliver, die maak ik zo vaak. Dat is pas een topper. Zelf maken mijn motto. En kost je echt niet veel meer tijd dan deze versie.

You may also like

1 comment

WEET WAT JE EET: Lasagne uit een pakje | SimKookt 6 april, 2014 - 08:06

[…] gehakt, melk, mozzarella en wat geraspte kaas toevoegen en klaar ben je. Wat ik er van vond kan je hier lezen. Nu gaan we even naar de ingrediënten kijken. Wat zit er allemaal in?Zoals je ziet is er niet […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.