KOOKBOEK VAN HET JAAR 2014

by simkktnl

DSC_8988Morgen is het zover, de uitreiking van het kookboek van het jaar. De genomineerde vind je hier. Deze keer heb ik heb de boeken bekeken bij de boekwinkel. Eerlijk is eerlijk dat was niet grondig. Ik kan ze gewoon niet allemaal kopen. Hoe beoordeel ik de kookboeken die ik zie liggen in de boekwinkel? ik blader ze door, bekijk de ingrediëntenlijst van de recepten. Voor mij is het belangrijk dat die lijst niet te lang is, de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn, kortom recepten die je in je eigen keuken kan gaan maken.  Als ik dan vervolgens een beetje hebberig word, dan koop ik het boek. Dus dat is vaak impulsief. Niet alle vertaalde boeken heb ik kunnen bekijken, dus die keuze laat ik over aan anderen. Maar de Nederlandse boeken heb ik kunnen bekijken. Ook benieuwd naar mijn keuze? 

IMG_2885

Vis uit blik, Bart van Olphen, Kosmos uitgevers. Koken met vis uit blik is iets wat ik eigenlijk nooit doe. Dus het boek komt goed van pas. De recepten zijn makkelijk, leuk en lijken me heerlijk. Eerlijke vis met heerlijke recepten. Het is gewoon een leuk boekje. Dus voor mij is dit de winnaar. Waarschijnlijk doe ik de andere te kort, maar er kan er maar 1 mijn winnaar zijn. Ook jij kan nog stemmen en dat doe je hier hier.

DSC_8993

You may also like

1 comment

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.