MEATLESS MONDAY: Pasta met romige tomatensaus

DSC_5510Budget proof, kids proof, snel en lekker, wat wil je nog meer. Een perfect recept voor de maandag. Maar ik moet je wel bekennen dat toen ik het recept las niet heel enthousiast was. Geen kruiden alleen bouillonblokjes en knoflook, wordt dat wel lekker? Ja, het was heerlijk. Zo klaar en ik verzeker je dat je kinderen het ook lekker gaan vinden. Probeer het zelf eens. Fijne maandag.

DSC_5440DSC_5450DSC_5485DSC_5527DSC_5510
Ingredienten
2 eetlepels olijfolie
4 tenen knoflook, fijngesneden
2 blikken gepelde tomaten
250 ml slagroom
2 groentebouillontabletten
4 tomaten, in kleine blokjes

Bereiding
Verwarm de olie in een ruime pan en bak de knoflook 1 min. Voeg de tomaat uit blik toe. Kook 5 minuten op laag vuur. Haal de pan van het vuur en pureer met de staafmixer. Laat even afkoelen.Voeg de room en bouillontabletten toe. Zet de pan weer op het vuur, breng aan de kook en laat 5 min. doorkoken op laag vuur. Voeg de verse tomaat toe en breng op smaak met peper en zout.

1 Comment MEATLESS MONDAY: Pasta met romige tomatensaus

  1. Pingback: THIS WEEKS RECIPES # 1

Geef een reactie