KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS

KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS

Het kan bijna niet simpeler dan dit gerecht, kabeljauw, tomaat met mosterd-sojasaus. Een doordeweekse maaltijd heeft ook niet meer nodig. Snel, makkelijk, gezond en lekker. Het is zo klaar. Daar hoef je geen keukenprins of prinses voor te zijn.KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS

KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJASAUS

Print

KABELJAUW, TOMAAT MET MOSTERD-SOJA DRESSING

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 4 tomaten in fijne plakjes
  • 3 eetlepels mosterd
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 kabeljauwfilets

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg twee hoopjes tomatenschijfjes dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper. Meng de mosterd met de sojasaus en twee eetlepels olijfolie. Giet een paar lepels van de saus over de tomaten. Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Het recept komt uit:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.