IT’S A WRAP: Zalm, avocado, komkommer & tomaat

IT'S A WRAP:Zalm, avocado, komkommer en tomaat3Zelf sushi maken, nog nooit gedaan. Voor alles is een eerste keer en dan meteen eentje zonder rijst. Een matje aangeschaft en dan is het eigenlijk heel makkelijk, je rolt de ingrediënten zo tot een mooi pakketje. Echt lekker en zo klaar. IT'S A WRAP:Zalm, avocado, komkommer en tomaat1 IT'S A WRAP:Zalm, avocado, komkommer en tomaat2 IT'S A WRAP:Zalm, avocado, komkommer en tomaat3Ingrediënten
2 norivellen
4 plakken zalm
1 avocado
1/2 citroen
1 tomaat
1 komkommer

Bereiding
Snijd de avocado in tweeën, verwijder de pit en lekpel het vruchtvlees er uit. Prak het met wat citroensap, peper en zout. Snijd de tomaat in kwarten en verwijder de pitjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng het door de avocado. Snijd de komkommer op dezelfde lengte als het norivel. Snijd die dan in de lengte in vieren en verwijder de zaadlijst. Neem een norivel en leg onderaan links de plak zalm. Blijf 3 cm van de bovenkanten 4 cm van de rechterzijde. Leg de vulling gelijkmatig over het onderste deel van de zalm. In het midden leg je de komkommer. Rol de warp op. Snijd het uiterst stukje af zodat je een mooi afgesneden kant krijgt.

 

Geef een reactie