INSTAGRAM SNAPSHOTS #9

by simkktnl

DSC_6592IMG_1804IMG_1805IMG_1815IMG_1819 IMG_1820IMG_1844IMG_1836
IMG_1804DSC_6592Zondag, mijn favoriete dag. Niks hoeft en alles mag. Eerst maar eens een haarmasker uitgeprobeerd. Nee, geen wondermiddel, maar wel zacht glanzend haar. De auto kreeg ook een wasbeurt en die stond glimmend op het pad. Kortom een productief dagje.
IMG_1811IMG_1815En dan is het maandag. Druk en vol zijn de dagen met heel veel projecten. Laat ik het zo zeggen, ik hoop dat het er vrijdag zo uit ziet als op de foto rechts en dat we beter te eten krijg als op de foto links.

IMG_1820IMG_1819Yes, ik won 10 euro, helemaal blij. Vergeet alleen even dat het lot 15 euro kost (klein detail). Tijdens het werk ik werd verrast door van die springenende jongens van de daken. Geen idee of zij levensmoe zijn. ik heb er een tijdje naar zitten kijken, ze weten gelukkig wat ze doen.
IMG_1844IMG_1836Zaterdag, gisteren was een druk dagje. Het lijstje te lang. Die taart moet ik bakken, die cadeau’s moeten gekocht worden, de tuintegels moeten schoon, de was moet gedaan, de bovenverdieping krijgt een beurt. Ik word al moe als ik het lees. Maar het hele lijstje afgewerkt en tevreden ga ik naar bed. De tuintegels schoon, check. Taart gebakken, check. Cadeau’s gekocht, check. Was is schoon, check en bovenverdieping klaar voor een nieuwe week. Vandaag doen we niet veel, uitslapen, vanmiddag een feestje.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.