INSTAGRAM SNAPSHOTS #8

by simkktnl

IMG_1800IMG_1724IMG_1729IMG_1739IMG_1740IMG_1797DSC_6483IMG_1802


IMG_1724IMG_1729
Het weekend maar rustig aan gedaan, want echt beter was ik nog niet. Ik bakte een taart voor een feestje op zondag. En ik ging niet, voelde me nog niet goed genoeg. Die taart bak ik nog een keer, beloofd is beloofd. Ook kocht ik nog een kookboek. Ik had me nog zo voorgenomen om even geen nieuwe boeken meer te kopen. Ik heb er nog zoveel liggen waar ik nog uit wil koken. Maar ja, 8,95 euro dat kon ik toch niet laten liggen?

.IMG_1739IMG_1740
Het werd lekker weer, iedere dag een klein beetje warmer. Zal het dan toch nog een mooie nazomer worden? We hadden het druk deze week, heel druk. Over een paar weken even een weekje rust. Ik kan niet wachten. Er kwamen nog een paar leuke cadeautjes aanwaaien die, ik ben er gek op. Naast een pakketje kreeg ik spontaan 2 bananensoezen. Ik houd helemaal niet van bananensoezen, maar hoe leuk is het om iemand anders daar mee te verrassen. Wat zat er in het pakketje? De doos zag er al heel mooi uit met de oranje strik, de usb stick, altijd handig en de douchegel, die gaan we testen.
IMG_1797DSC_6483Er werd natuurlijk ook iets nieuws gemaakt. Deze keer een bladerdeegtaart met uien, knoflook, tomaat, appelstroop en balsamico. Te lekker, het recept volgt nog.
IMG_1800IMG_1802En dan is het weer weekend. Wat gaat het snel. Wel even het wekkertje gezet, naar de kapper. Als je vroeg gaat heb je nog iets aan je dag denk ik dan maar. De vaatwasser heeft het nu echt begeven, dus ouderwets afwassen. Dat valt niet mee als je een kookblog hebt. Dus nu maar even op zoek naar een nieuwe. Dat was het weer voor deze week. Fijne zondag.

You may also like

2 comments

Marlissa 7 september, 2014 - 10:42

Ik moet ook snel een afspraak maken bij de kapper. En de bladerdeegtaart ziet er lekker uit!

Reply
simkktnl 7 september, 2014 - 11:19

Hi Marlissa, Die taart is heerlijk, hoe bevalt NY? Groet, Simone

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.