INSTAGRAM SNAPSHOTS #6

by simkktnl

IMG_1535IMG_1527IMG_1509IMG_1562IMG_1611IMG_1638IMG_1641DSC_5700

 

IMG_1535IMG_1527Weekend is altijd fijn. Afgelopen weekend was een beetje verdrietig. We hingen de vlag halfstok en liepen een stille tocht ter nagedachtenis van Ingrid, Sophie, Fleur en Bente. Deze zondag eerst wel genoten van een ontbijt op bed en genoeg leesvoer.

IMG_1509IMG_1562Veel verdriet, veel steun aan elkaar, ballonen, spontaan applaus en heel veel bloemen. Ik liep deze waardige stille tocht met een brok in mijn keel. Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen de regen trotseerde en gezamenlijk dit verdriet deelde.

IMG_1611IMG_1638En dan is het weer maandag, aan het werk. Maandagochtend meteen mijn nieuwe blouse aan. Daar wordt je vrolijk van. Echt warm was het niet, maakt niet uit. Iets nieuws geeft altijd glimlach op mijn gezicht. ’s Avonds op zoek naar leuke nieuwe ideeën voor de blog. Ja, ik heb er weer een paar gevonden. Nu al zin in het weekend.
IMG_1641DSC_5700Ben deze week goed bezig geweest, er moeten gewoon een paar kilo af. Het gaat goed en ik heb een paar magere recepten uitgeprobeerd. Omdat het zo herfstachtig is kreeg ik zin in andere recepten. Dus Ik maakte een slanke mousaka en chili, recepten volgen nog. Fijne zondag!.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.