INSTAGRAM SNAPSHOTS #40

by simkktnl

IMG_6814IMG_6539
Januari is voorbij en we gaan nu langzaam richting het voorjaar. Na een paar koude dagen is de temperatuur wat aangenamer. Ik heb zin in het voorjaar. De weken zijn nog redelijk rustig, maar dat is januari altijd wel een beetje. 
IMG_6395 (2)IMG_6399 (1) Een weekend doorgebracht in amsterdam, lekker gegeten, goed gezelschap. Dat was genieten geblazen. Als je dan zondagochtend wakker wordt met een heerlijk zonnetje en uitzicht over de stad kan het weekend niet meer stuk.
IMG_6462IMG_6539
Ik ben een echte online shopper. Heerlijk met laptop op schoot overal rondkijken. Ik maak meestal per seizoen een moodboard op Pinterest en kijk dan of ik bepaalde items kan vinden. Schoenen is altijd iets lastiger online shoppen en meestal doe ik dat ook niet. Maar deze leken me erg leuk en de gok maar gewaagd. Het zijn fluwele pumps van de Zara en dat was een schot in de roos. De maat was goed en ze zitten lekker. Daar ben ik blij mee.
IMG_6602 IMG_6584
Omdat het nog best koud was de afgelopen weken, heb ik het voorjaar maar in huis gehaald. Het zijn blauwe druifjes en wel een heleboel. Nu maar hopen dat ze uitkomen.
IMG_6518 IMG_6668
Er werd natuurlijk weer wat geexperimenteerd in de keuken. Dat levert altijd een chaos op en dat moet natuurlijk wel weer opgeruimd worden. Maar de recepten zijn geslaagd en het was heerlijk. Je zult ze snel online zien.
IMG_6741 IMG_6599
Op zaterdag ging ik even langs bij de Douglas voor wat reinigingsproducten. Ik kwam naar buiten met de reinigingsproducten, maar ook met een gouden nagellak en een mooie highlighter. Ik kom altijd in de verleiding om meer te kopen dan ik daadwerkelijk nodig heb. Maar wel heel leuk, zo’n verwennerijtje voor mezelf. Dat was het weer voor deze week. Nu snel naar de kapper en het weekend kan beginnen. Fijn weekend!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.