INSTAGRAM SNAPSHOTS: #4

IMG_1145IMG_1149IMG_1196IMG_1220IMG_1230IMG_1234IMG_1238IMG_1246IMG_1247IMG_1254IMG_1272IMG_1278IMG_1290IMG_1296IMG_1308
IMG_1145Het weekend begint eigenlijk al op vrijdagavond. Het was heerlijk weer en tijd voor iets lekkers. Olijven, geitenkaas, een knoflookworstje en een glaasje rosé. Lekker lang in de tuin gezeten en genoten en al dat lekkers. Beter kan je weekend niet beginnen.

IMG_1149IMG_1196Het plan voor zaterdag was lekker lezen in de tuin. Helaas is het niet helemaal gelukt, in de loop van de middag trok het dicht en begon het te regenen. Gelukkig hebben we een paar uurtjes kunnen genieten. IMG_1220Zondag was het tijd voor een proeverij van Port en Kaas. Druiven een dag van tevoren in de vriezer gelegd, die erbij geserveerd. Echt heerlijk. Veel foto’s gemaakt, het moet er natuurlijk heel goed uitzien. De review voorbereid, deze heb je afgelopen woensdag kunnen lezen. Het was leuk om te doen en heel erg lekker.IMG_1234Zondagavond genietend van het laaste zonnetje en een heerlijk glaasje witte wijn. Morgen weer aan de slag. Kortom een fijn weekend.IMG_1238Maandag, na een dag werken had ik dus helemaal geen zin om te koken. Wel heel veel zin in een patatje saté. Dus snel gehaald, genoten en toch een beetje spijt. Want heel gezond is het niet, zoveel lege calorieën. IMG_1246 Deze week wilde ik mijn eigen versie kip piri piri. Ik moet zeggen dat het eigenlijk heel makkelijk was en erg lekker. Ook koud de tweede dag waren ze prima. Je eigen marinade maken is zoveel lekkerder dan die marinades die je kant en klaar koopt in de supermarkt, maar dat hoef ik je natuurlijk niet meer te vertellen. Het recept volgt nog.IMG_1254 IMG_1272Ik had nog een verlaat verjaardagsetentje, we hebben genoten van mosselen en daarna lang buiten gezeten, starend naar het vuur. Dat wil ik ook in mijn tuin, denk ik dan. Het werd best laat maar het was gezellig.IMG_1247Als een collega 50 wordt is dat speciaal, zeker als 50 collega’s je komen feliciteren met een rode roos. Ik denk dat we haar een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Het was zo leuk om te doen.IMG_1290Als je dan vrijdag een extra dag vrij hebt genomen ga je natuurlijk iets lekkers maken. Het werd deze heerlijke lasagne met ham en artisjokken. De tomatensaus maakte ik natuurlijk zelf, tijd zat. En het was heerlijk. Recept volgt nog.IMG_1308In de loop van de dag ging het regenen, helaas. Maar gelukkig is er Netflix en begon ik aan een nieuwe serie. Een prima manier om te ontspannen. Dat was het weer voor deze week, fijne zondag!

Geef een reactie