INSTAGRAM SNAPSHOTS #39

by simkktnl

IMG_6133 IMG_5980
Januari, we zijn alweer over de helft. Het is ondertussen ook echt winter geworden. Ik ben er niet echt een fan van de koud, maar helaas het hoort erbij. Deze weken zijn niet echt de spannendste weken, eigenlijk gewoon rustig. Dat is ook wel eens fijn. Langzaam het jaar opstarten en weer in een gezond ritme komen.

IMG_5842 IMG_6074
Wakker worden in het donker, uit bed stappen en merken dat het heel koud is, de deur uit en je autoramen zijn bevroren. Dat is het moment dat ik verlang naar het voorjaar. Dan is de temperatuur vaak iets vriendelijker, dagen zijn iets langer en daar houd ik van. Gelukkig duurt dat niet lang meer, dus nog even volhouden. Snel auto aan en krabben maar.

IMG_6117 IMG_6133
Deze tijd van het jaar krijg ik altijd zin in een warm bad. Nu had ik van Skins Cosmetics een monstertje gekregen voor in bad. Heerlijk zaterdag eind van de dag het bad vol laten lopen en een half uurtje genoten van deze heerlijke badolie. Misschien wil ik deze wel even halen, want wat was deze olie fijn. Na het bad een heerlijke ontspannen avond gehad. Susanne Kaufmann, oil bath winter, een aanrader.

IMG_6079 IMG_5980
Naast een warm bad wil ik in de winter ook veel smeren. Ik heb een hekel aan een droge trekkende huid, dus er wordt hier heel wat afgesmeerd. Het werd tijd voor een bezoekje aan Rituals. Ik heb een eerlijke olie en bodylotion gekocht van de Dao-lijn. Dat vind ik een echt een wintergeur. Maar het was ook uitverkoop, dus ook nog even wat geurstokjes ingeslagen. Ook hier kreeg ik monstertjes mee. Dit keer waren het de handcremes. Die kan ik wel gebruiken met die kou.

IMG_6177IMG_6073
Had ik al gezegd dat ik een hekel aan kou heb? Dus dat werd dik inpakken en zorgen dat ik het niet koud kan krijgen. In de winter draag ik over het algemeen zwart, simpel, makkelijk en mooi. Tenminste dat vind ik. Daarnaast draag ik veel laagjes, want dat houdt me lekker warm. Echt spannend is het allemaal niet, maar dat hoort bij de rustige eerste weken van januari.

IMG_5898 IMG_5899
Nu ik een maand geen wijn drink, moest ik wel even schakelen toen ik op zondag ging lunchen. Het wijntje werd vervangen door water. Even een lastig momentje, maar ik heb me er doorheen geslagen. En de kroketten maakte veel goed. Een update over de maand niet drinken volgt volgende week. Fijn weekend en tot over twee weken!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.