INSTAGRAM SNAPSHOTS #38

by simkktnl

img_5574 img_5573
Dat gewoon een half jaar geleden dat ik een instagram snapshot diary plaatste kon ik bijna niet geloven, veel te lang geleden. Het wordt tijd dat ik het weer even oppak. Deze snapshot diary  begin ik met Kerst 2016, een korte vakantie en weer aan het werk in het nieuwe jaar.  

img_5588img_5576

Traditioneel waren de cadeaus onder de boom tijdens ons familie kerstavond. Dit jaar deden we het anders, voor het eerst in plaats van het traditionele diner een avondje gourmetten. Ik moet er wel even aan wennen, dat gourmetten. Maar als je dan ziet hoeveel plezier de kinderen hebben is het eigenlijk een hele gezellig bezigheid. Misschien is er wel een nieuwe traditie geboren en gourmetten we volgend jaar weer.

img_5677img_5683

In de week Kerstvakantie deed ik niet veel. En dan bedoel ik echt niet veel. Lekker luieren was het thema van de week. Vooral relaxen, netflixen, op de bank in slaap vallen en een beetje rommelen. Maar ook een heerlijke lunch met vriendin mocht niet ontbreken dit jaar.

img_5743 img_5750

Het is ook een week van onverwachts bezoek, laat naar bed, veel chocola en wijn. De laatste dag van het jaar voelde ik me dan ook niet echt fit. Eigen schuld denk ik dan maar. Het werd een rustige, gezellige Jaarwisseling. Het paste eigenlijk allemaal in de luie laatste week van 2016.

img_5784 img_5803

Na een week Kerstvakantie wordt het tijd om alles weer op te ruimen en me klaar te maken voor een nieuw jaar. Ik heb een hoop goede voornemens voor komend jaar. Maar het zijn eigenlijk kleinere doelen, want ik weet dat het anders niks gaat worden. Het eerste doel is matigen met alcohol. Ik begin ik met een maand Dry Januari. Dat is een maand geen alcohol drinken, dus alle glazen worden opgeruimd en ik ben er klaar voor.

img_5673 img_5823

En zo begint heel langzaam het gewone leven weer. Alle ideeën beginnen een beetje vorm te krijgen en  de goede voornemens die neem ik mee. Ik heb er zin in.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.