INSTAGRAM SNAPSHOTS #37

by simkktnl

IMG_1750IMG_1756 Alweer een tijdje geleden dat ik een instagram snapshot plaatste. Er zit niet echt een regelmaat in. Maar ja, soms heb je niet zoveel tekst. Ik had wel een klein feestje, mijn eigen verjaardag! Dit jaar vierde ik het klein, bakte een taart, werkte overdag en ’s avonds lekker eten. Helemaal leuk. Kijk even mee wat ik verder deed. 
IMG_2137IMG_1834
Omdat het zwembad in de zomervakantie ’s avonds dicht is moet ik iets anders verzinnen om aan mijn beweging te komen. Dus dat wordt fietsen geblazen. Nu maar hopen dat het niet teveel regent in augustus. Dat wordt een regenpak aanschaffen, denk ik maar zo.
IMG_1759IMG_1753
De verjaardagtaart die ik bakte dit jaar was een witte chocolade cheesecake met frambozen saus. Serieus lekker, deze komt op mijn favorietenlijst. Ik heb er niet eens een foto van kunnen maken, zo snel was hij op. Het verjaardagsdiner was dit jaar Italiaans en erg gezellig. Alleen de limoncello laat ik volgende keer voor wat het is. Daar ben je de volgende dag namelijk niet echt fris en fruitig van.
IMG_1971IMG_1960
Ik ging met het warme weer naar de bioscoop, best lekker een airco als het zo warm is. De film “Absolutely Fabulous” stond op het lijstje van “Need to see”. De film was best grappig, maar helaas viel het een beetje tegen. Verhaallijn flinterdun en veel grappen heb je al gezien in de trailer. De hamburgers en het gezelschap waren wel Fabulous, dus een geslaagde avond.
IMG_1691IMG_1999Naast regen kregen we ook een paar heerlijke dagen en avonden om lekker buiten te zitten. Dat is pas genieten.
IMG_1987IMG_1846
Ik maakte een paar heerlijke gerechten, waaronder die van Ottolenghi met aubergines, gepofte knoflook, kruidendressing en een yoghurtsaus. Juli, het begin van het mosselseizoen. Dus mosselen eten stond op het programma. Dus gezellig met vriendin op zondagmiddag een pannetje mosselen eten. Daar moet natuurlijk een wijntje bij. Je kan je zondagmiddag slechter doorbrengen. Het is misschien een ideetje voor vandaag? Geniet van de zomer, fijne zondag en tot de volgende keer!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.