INSTAGRAM SNAPSHOTS #35

by simkktnl

IMG_1141 IMG_0810 (1)
Wat gebeurt er als je lijf je in de steek laat en niet meer doet wat jij wil? 2 antibioticakuren verder geeft je het gevoel dat je bent overreden door een trein. Het maakt wel dat je bewust hoe belangrijk je gezondheid eigenlijk is. Dus luisteren naar de arts, meer bewegen, rust en ontspannen. Hoe moeilijk is dat? Voor mij best lastig, maar proberen kan geen kwaad.
IMG_0784IMG_1031Het werd uiteindelijk een weekje rust. Met veel vitamine C en Zon. En proberen niks te doen. Een boek op een bedje in de zon. Maar eigenlijk wil ik mijn tuin snoeien, de was wegwerken, gordijnen wassen, koelkast uitsoppen, kelder opruimen, aan de blog werken en o ja, die ramen mogen ook wel een keer gedaan worden. Ik heb mijn best gedaan. De boel de boel gelaten Dus geprobeerd om niet veel te doen en te ontspannen.
IMG_0999IMG_0817 (1)
Hoe bijzonder is dat, iemand die je cadeau’s geeft die jij echt leuk vindt. Laat ik je vertellen, dat is bijzonder. Ik ben best lastig en vind veel dingen niet leuk. Maar dit was twee keer een schot in de roos. Bijzonder.
IMG_1033 (1) IMG_1039 (1)
Het advies werd opgevolgd. Beweging is goed voor je herstel en je weerstand. Dus naar het zwembad en al 2 weken trouw baantjes aan het trekken. Dat voelt goed en een leuke bijkomstigheid is dat ik er ook nog lekker van slaap.
IMG_0927 IMG_0923 (1)
Lunchen met vriendinnen wordt natuurlijk aangevuld met shoppen. Ik had me nog zo voorgenomen om niks te kopen, maar helaas. Dat jurkje kon ik niet laten liggen.
IMG_1006 (1) IMG_1010 (1)
Ook mijn halfjaarlijkse uitje met mams naar de Bijenkorf was een succes. Ook hier zou ik niets meer kopen. En je raadt het dat ging niet helemaal lukken.
IMG_1058 IMG_1087
Helemaal niets doen blijkt toch wel een beetje lastig, snel even de heggen bijgewerkt. Maar wel genoten van het resultaat en de tuin. Dat is dan ook weer wat waard. Fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.