INSTAGRAM SNAPSHOTS #34

by simkktnl

IMG_0507 IMG_0516 Het is alweer bijna een maand geleden dat ik een instagram snapshot plaatste. Best lang, maar soms ontbreekt de tijd. Dat is natuurlijk niet echt een goed excuus. Ook het mooie weer speelde parten, ik wilde naar buiten en niet bloggen. Kijk even mee wat ik deed. IMG_0220 IMG_0257
Er werd naast het verzorgen van paps wekelijkse dosis pillen ook nog lekkere dingen gemaakt. Het is aspergetijd, dus ze werden gekookt, maar ook gegrild, recept staat al online.
IMG_0623 IMG_0613
Toen eindelijk het mooie weer zich aankondigde, werd er buiten hard gewerkt. Houtwerk van de garage werd onder handen genomen en iedere avond even de planten sproeien. Er gaat niets boven natte voeten na een warme dag.
IMG_0577 IMG_0516
Er werd ontbeten in het zonnetje en ook het avondeten werd buiten geserveerd. Zo lekker dat weertje, ik word er helemaal vrolijk van. Dit jaar heeft het warme weer echt lang op zich laten wachten. Het recept van  dit diner volgt nog.
IMG_0573 IMG_0587
Moederdag werd natuurlijk gevierd en dit jaar kreeg ze haar lievelingsplant. De plant van vorig jaar was niet echt in de smaak gevallen, dus maar weer terug naar dat kleine paarse bloemetje. In een rieten mand, groot hart erin. Geniet van je plant deze zomer mams.
IMG_0660 IMG_0642 IMG_0337 IMG_0594 Verandering van het weer vraagt om andere outfits.  Die winterse kleding was ik wel heel erg zat. Dus hallo, blote voeten in schoenen, zomerse jurkjes. Echt heerlijk.
IMG_0565 IMG_0669
Het waren best drukke weken en nu gaan we even bijkomen 3 dagen. Het is wel weer 10 graden koeler en het regent. Maar een prima moment om uit te rusten. Dan kunnen we er volgende week weer tegenaan. Nu maar hopen dat de zomerse temperaturen snel weer terugkomen. Fijne Pinksteren!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.