INSTAGRAM SNAPSHOTS #33

by simkktnl

IMG_0053IMG_0021
Na al die nare dingen die gebeurde, eindelijk weer iets positiefs. Geslaagd ! Heel blij mee. Op naar het volgende project. Ik genoot heel voorzichtig van het voorjaarszonnetje. Ruimde weer een kast op. Maakte de tuin schoon en kookte een paar heerlijke recepten. Kijk even mee!
IMG_0076 IMG_0078
Het werd heel voorzichtig een beetje voorjaar en heb heerlijk in het zonnetje gezeten en genoten van een lekker diner. Wel een beetje koud, maar misschien was het toch nog wel een beetje te vroeg.

IMG_0191 IMG_0203
Bracht weer een bezoekje aan Amsterdam. Dat is altijd leuk, zo vroeg in de morgen door Amsterdam wandelen. Gelukkig was deze trip succesvol en ga ik voorlopig niet terug.
IMG_0036 IMG_0040
De tuinmeubels heb ik ook zoals ieder jaar weer onder handen genomen. Wat is dat toch een naar klusje. Ik zie er daarna uit als een verzopen kat, ken je dat?  Maar het resultaat mag er zijn.
IMG_0033 IMG_0215
Er werd tussendoor ook nog wat leuke recepten uitgeprobeerd en niet geheel zonder succes. Ze waren allebei heerlijk. De recepten volgen snel.
IMG_0071 IMG_0029
Het autootje werd weer gewassen en ik begon aan het grote opruim-project. Alles wat ik niet draag gaat weg. Ik heb zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Dus nu gaan we eens wat rigoureuzer te werk. Ben nog niet klaar maar het begin is gemaakt. Dat belooft wat, fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.