INSTAGRAM SNAPSHOTS #30

by simkktnl

IMG_9032IMG_9025De laatste snapshot diary maakte ik half januari, best even terug. Januari en februari zijn altijd een beetje somber, er gebeurt weinig en dus een reden waarom er niet veel foto’s gemaakt werden. Maar belofte maakt schuld, ik maakte weer die KitKat taart. Ik heb deze nu zo vaak gemaakt dat ik het zonder recept kan maken. Uiteindelijk toch een paar snapshots verzameld en kijk even mee wat ik deed de afgelopen weken.

IMG_9061 IMG_9129IMG_9138 IMG_9178
Dat was natuurlijk niet het enige wat ik maakte. Alhoewel mijn inspiratie ver te zoeken was, maakte ik wel een paar heerlijke gerechten. Deze komen nog online.
IMG_9084 IMG_9083
Naast een paar nieuwe banden voor de auto, besloot de CV-ketel ook vreemde geluiden te produceren. Resultaat, een middagje thuiswerken, M&M’s als lunch (bij gebrek aan beter), een gat in de spaarrekening maar wel een werkende CV-ketel.
IMG_9169 IMG_8959
Tijdens de donkere regenachtige dagen zorgde ik er wel voor dat het binnen gezellig was. Iedere week verse bloemen halen, maakt me altijd een beetje extra blij.
IMG_9069 IMG_9082
Ik deed mijn eerste voorjaarsaankoop. Nieuwe sneakers en niet zomaar sneakers, ik bestelde ze bij een webshop in Frankrijk. Het was een echt kadootje met een lief handgeschreven kaartje.
IMG_9075 IMG_9184 IMG_9145 IMG_8999
Verder bakte ik veel eitjes (geen zin om te koken na een dag op kantoor) Ontbeet zondag in bed, begon aan een nieuwe fles van mijn favoriete parfum (Chanel Coco Mademoiselle) en keek samen met mijn beer naar de finale van The Voice of Holland. Dit waren de foto’s, laat nu het voorjaar nu maar komen, ik heb er zin in.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.