INSTAGRAM SNAPSHOTS #28

by simkktnl

IMG_8804

De laatste week van 2015 en ook het laatste weekje vakantie. Ik had allerlei plannen. Het liep allemaal anders doordat ik mezelf letterlijk in drie vingers sneed en nu met een hand aan de instagram snapshot aan het typen ben. Dat gaat heel langzaam kan ik je vertellen. Maar het was verder een leuke week, kijk even mee. 

IMG_8758 IMG_8760
In zo’n extra week vrij is het tijd voor een paar klusjes. De ramen worden gelapt en de gordijnen worden gewassen. Ik had ook nog een klemmende voordeur en dat probleem heb ik even aangepakt. Ik ben tevreden, we kunnen er weer tegenaan.

IMG_8737IMG_8740 (1)IMG_8747

De foodhallen in Rotterdam stond al heel lang op mijn wishlist. Het komt er gewoon niet van. Nu 2 weken vrij, dus op naar Rotterdam. En het viel zeker niet tegen, heerlijke kazen, mooie olijfolies, lekkere broodjes en wel 30 soorten sambal.  Maar wat was het druk. We waren niet de enige!

IMG_8751IMG_8775

Ik haalde met de gespaarde zegels mijn nieuwe messen op bij de Albert Heijn. Wat was ik daar blij mee. Maar het ging al fout bij het uitpakken. Ik sneed me behoorlijk in 3 vingers. Mocht je deze messen ook hebben, oppassen geblazen bij het uitpakken!

IMG_8766IMG_8810

Door het debakel met de vingers op oudjaarsdag liet ik de champagne ’s avonds voor wat het is. Ik zat de hele avond met mijn hand omhoog. Het liefste ging ik op tijd naar bed. Dat deed ik natuurlijk niet, na het afsteken van het vuurwerk vluchtte ik snel naar mijn bed en viel als een blok in slaap. Ieder nadeel heeft zijn voordeel en ik genoot fris en fruitig van een nieuwjaarslunch. Gelukkig 2016!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.