INSTAGRAM SNAPSHOTS: #2

by simkktnl

IMG_0817IMG_0824IMG_0837IMG_0894IMG_0902IMG_0905IMG_0937IMG_0950IMG_0956IMG_0961IMG_0983IMG_1004

Wat een week. De nare beelden staan op mjjn netvlies gebrand. Het leven gaat gewoon door, je wordt wakker, je werkt, je praat, je luistert, je eet, je kijkt naar de beelden, alles op de automatische piloot. Maar ondertussen is het stil, heel stil bij mij van binnen en teken een condoleance register met in mijn gedachte “Capre Diem”.

IMG_0817Zondag was een rustdag, veel gelezen over het verschrikkelijke vliegtuigongeluk van afgelopen donderdag. Heel triest allemaal. IMG_0824Het was gelukkig iets minder warm en ik genoot de heerlijke sappige zomerse nectarines. Ik ben er dol op. Er was weer een code rood, geel of oranje afgegeven, ik heb er weinig van gemerkt. Er vielen maar een paar druppels en ik had er wel meer willen voelen, want wat was het warm.IMG_0837Het is echt zomer, heerlijk. Als ik rustig wakker word en ik kijk even uit het raam zie ik de zon tussen de bomen opkomen. Snel mijn telefoon gepakt en daar is die mooie zon op dinsdagochtend.IMG_0894

Vandaag denk ik aan jou

Nooit meer zal ik je horen schateren van het lachen als ik de straat binnen loop.
Nooit meer zal ik je zien fietsen, heel, heel hard over de stoep
Nooit meer zal ik je heel voorzichtig horen vragen “Mag ik dat hondje aaien?”
Nooit meer zal ik je kus voelen op mijn wang. “Hallo, Gelukkig Nieuwjaar”

Vandaag denk ik aan jou.

IMG_0902Donderdag was het gewoon weer een nieuwe dag. En dan ga je op zoek naar kleine dingen die er zijn en je een beetje blij maken. Dat was de zon, het lekkere weer en een Starbuck koffie. Hoe simpel is dat.IMG_0937Drie dagen kijken naar deze beelden, onwerkelijk en toch waar. Pijnlijk en heel heel verdrietig wordt je ervan.IMG_0950Vrijdag was het tijd voor nu even niks. Sushi bestellen en een film kijken. Daarna lekker slapen.IMG_0956 Zaterdag slapen we uit. We blijven liggen en doen alles rustig aan. Heerljk genieten van niks doen, lezen en rustig opstaan.IMG_0961Shoppen in de uitverkoop. Ik kocht een mooie schaal en een paar borden. Zo leuk om te je gerechten op te fotograferen. Ik kan er nooit genoeg hebben. IMG_0983Ik maakte deze heerlijke broodjes tomaat en genoot van het weer. Af en toe een beetje regen, maar het was best lekker en bleef zaterdagavond dus lang buiten zitten.IMG_1004Fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.