INSTAGRAM SNAPSHOTS #19

by simkktnl

Kleuren voor volwassenen3Kleuren voor volwassenen1Kleuren voor volwassenen2

Kleuren voor volwassen, het moet niet gekker worden. Winkels liggen er vol mee. Kleuren voor volwassen belooft je rust en ontspanning. Je moet gewoon een uurtje langs de lijntje kleuren en je denkt nergens meer aan. Dat moest ik natuurlijk even uitproberen. Ik koop het boek en een setje stiften. Aan de slag ermee. Na een uurtje kleuren moet ik zeggen best leuk. Muziekje aan gezellig kleuren. Maar na 3 uur wordt het een beetje dwangmatig. Die kleurplaat moet af.  Ik wil weten hoe eruit ziet als hij af is en wel nu, meteen. Maar dat ging niet lukken. De klok tikte door en de tekening was nog lang niet af.  Ben ik ontspannen als ik het licht veel te laat uit doe, echt niet. Misschien toch niet helemaal iets voor mij? Wat ik verder deed afgelopen weken, kijk even mee.

Instargram snapshots 1905Laten we meteen maar met de deur in huis vallen. Zaterdag 14 februari stond de Fleurop ineens voor mijn neus met een Valentijn’s boeket. Ik kreeg er kleur van. Van wie zou dit zijn? Meteen als Sherlock Holmes aan de slag. Maar geen van mijn vrienden en familie weten van iets. Tot op de dag van vandaag weet ik niet van wie dit is. Maar Valentijn, dank je wel! Ik heb ervan genoten.
Instargram snapshots 1906Instargram snapshots 1907
14 februari ga je natuurlijk ook lekker eten. Dus met mijn favoriete vriendinnen een nieuw restaurant proberen. We hadden gelukkig een tafel met wat stabielere stoelen dan je ziet op de foto (lastig eten lijkt me). Het werd een zeer geslaagde avond, lekker eten en goed gezelschap. Wat wil je nog meer?
Instargram snapshots 1909Instargram snapshots 1910
Zondag, een ontbijtje op bed, blogjes lezen, uitzending gemist kijken. Oeps, ik was het bijna vergeten. De taart moest nog af. Zus was jarig en dan bakken we een verjaardagstaart. Snel douchen en aan de slag. Weer gelukt, maar het wordt wel tijd dat ik iets anders maak. Deze heb ik nu wel gezien, alhoewel? Iedereen vindt het heerlijk. Het blijft een succesnummer.
Instargram snapshots 1904Instargram snapshots 1914
Nieuwe recepten maakte ik natuurlijk ook. Een heerlijke hamburger die ik voorbij zag komen bij een programma van Gordon Ramsay. In het programma zat iedereen zo te genieten, die moet ik proberen. Ik moet zeggen, deze burger is te lekker, recept volgt. En een lasagne vol groente, ook een topper. Kost wel een beetje meer tijd, maar daar is het weekend voor toch?
Instargram snapshots 1912Instargram snapshots 1911
Het is pas februari en het kan nog heel koud worden, sneeuwstorm, een 11-stedentocht, het kan nog. Toch krijg ik lentekriebels en bestel een paar basics voor het voorjaar. Je kan er alvast van dromen, toch? Fijne zondag !

You may also like

1 comment

Marlissa 22 februari, 2015 - 08:25

Het recept van de burger wil ik ook wel eens proberen. Mooie basics, laat die lente en zomer maar komen:)

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.