INSTAGRAM SNAPSHOTS #18

by simkktnl

instagram snapshots #1704instagram snapshots #1711instagram snapshots #1713instagram snapshots #1707instagram snapshots #1705instagram snapshots #1716instagram snapshots #1717instagram snapshots #1706 Werd het toch nog een klein beetje winter. Dus kroop ik dicht bij de open haard en buiten lag een dun laagje sneeuw. Toch begint het voorjaar al te kriebelen, ik haalde tulpen, iedere week een andere kleur.


instagram snapshots #1708instagram snapshots #1712
Natuurlijk werd er gebakken en gekookt, ik maakte onder andere een heerlijke Chinese gestoofde kip en een Devils food Cake. De kip vind je hier en de taart volgt nog. Alles was goed gelukt en zo op.

instagram snapshots #1709instagram snapshots #1710Ik experimenteerde met food fotografie en begon iedere morgen met een verse groente/fruit smoothie.

instagram snapshots #1701instagram snapshots #1702
Aan creativiteit geen gebrek, ik schilderde een plank en maakte kaarten met Dip & Dye.
instagram snapshots #1716instagram snapshots #1717
Eigenlijk is het kompleet winter met dikke jassen en warme truien. Toch bestelde ik mijn eerste kledingstuk voor een heerlijk voorjaar. Ik kan niet wachten. Fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.