INSTAGRAM SNAPSHOTS #13

by simkktnl

IMG_2885IMG_2652IMG_2873 DSCN3540IMG_2686IMG_2677IMG_2812IMG_2791

DSCN3540IMG_2686Afgelopen week was het Halloween. Nu moet je weten dat ik er niets mee heb. Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst, dat zijn mijn feestjes. Toch was het weer een leuke avond en heel gezellig.
IMG_2652IMG_2746
Zaterdagavond is genieten. Tegenwoordig maak ik er iets speciaals van. Een lekker wijn, deze keer een heerlijk gedroogde worst en dan met de benen omhoog op de bank en film kijken. Ontspannen.
IMG_2677IMG_2812Het was niet de week van de gezonde  maaltijden ik maakte een pizza, at tosti’s en haale een patatje. Geen zin in koken, moe en het wordt kouder.Dat waren mjn excuses. Niet best dus.
IMG_2756IMG_2791Ik kookte wat in het weekend en zette mijn ovenwant in de fik. Naar buiten ermee en een emmer water erover. En natuurlijk wordt het naar de winkel, nieuwe ovenwanten kopen. Het werd ook tijd voor mijn winterjas. Wat vond ik in mijn zak, schelpen van het strand (Vlieland). En dan glimlach je even, love good memories.

IMG_2873IMG_2885 Gisteren was ik weer druk in de weer met nieuwe recepten en leuke ideeën. Ik ging ook op zoek naar de genomineerde boeken voor het kookboek van het jaar. Ik koop ze niet allemaal. Ik blader ze door en kocht dit boek. Daar kan ik wel wat mee. Eerlijke vis en leuke recepten met vis uit blik.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.