INSTAGRAM SNAPSHOTS: #1

by simkktnl

IMG_0691 IMG_0709 IMG_0738 IMG_0744 IMG_0747 IMG_0765

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort heb ik ook een instagram account en probeer ik iedere dag een foto te plaatsen. Ook leuk om te doen. Je krijgt een soort dagboek van foto’s. Deze week was het echt zomer in Nederland. Zondag heerlijk genoten van het lekkere weer en lekker eten. Kijk even mee naar de snapshots.IMG_0691Een heerlijke zondag, relaxen. De zomerse meloen met ham, je kan me geen groter plezier doen. IMG_0709Boek lezen in de tuin als het zonnetje schijnt. De kraamhulp daar was ik al een tijdje mee bezig. Zondag was het eindelijk klaar ik heb  hem uitgelezen.   IMG_0738Maandag was ik echt jarig en niet vrij, traktatie mee naar kantoor. ’t was zo’n vol weekend dat ik geen tijd had om taarten te bakken voor maandag. Maar gelukkig was dit ook prima, in een uurtje was alles op.IMG_0744Een verjaardag vieren doe je met een etentje in goed gezelschap. Verjaardag werd goed afgesloten en ik kan er weer een jaartje tegen. IMG_0747Weer terug naar de orde van de dag. Werken.
IMG_0765en at ik ijsjes. Iedere dag was er wel iemand die ijsjes ging halen. Ik at ze niet allemaal, maar soms kan het zo lekker zijn.IMG_0686Ik maakt deze heerlijke hamburgers, zo lekker. Het recept vind je hier.IMG_0774Na een dag werken dit voor je deur vinden. Wat leuk, wijn uit mijn eigen Chateau. Dank je wel Lot, ik ga ervan genieten.IMG_0800Wat was het warm gisteren. Niet veel gedaan alleen in de schaduw gezeten met een boek en de sproeier op mijn voeten. Op het menu stond deze pastasalade, heerlijk. Geniet van je zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.