INSTAGRAM SNAPSHOT #42

by simkktnl


Weer twee weken voorbij gevlogen. Dit keer niet zoveel foto’s gemaakt, weinig tijd en daarnaast was de eerste week ook niet echt mijn week. Maar dat hoort erbij. De tweede week was weer als vanouds. Druk en gezellig. Ik ging twee keer naar Ikea, twee keer naar Amsterdam en genoot van een heerlijk weekendje. Kijk verder voor de foto’s 
Ik heb een paar leuke recepten gemaakt met de kruiden van Jonny Boer. De kip staat al online en de broodjes worst volgen deze week. Heel leuk om te koken met die mixen. Makkelijk en heerlijk kan ik je vertellen. Er werd ook nog gewerkt en ik weet gewoon niet meer wat ik aan moet trekken, ben zo klaar met die winterkleding. Nog even volhouden en soms een beetje wit toevoegen, dat helpt.


Weer een fijne avond in Amsterdam. Een heerlijk glas prosecco en goed gezelschap, dan kan je weekend niet meer stuk.Sorry voor de slechte foto’s, er was gewoon iets te weinig licht. Maar zoals je ziet heb ik genoten.

Zondag middaga nog even snel naar IKEA, een paar vouwgordijnen voor de badkamer aanschaffen en we kunnen er weer tegenaan. Best trots op mezelf, doe het gewoon en dan lukt het ook nog. Wel 2 keer de IKEA bezoeken, verkeerde maat gekocht, ruilen en de juiste maat gekocht. Maar dat kan iedereen gebeuren toch?

De eerste zondag beginnen met een kop koffie en een roerei. En dan het tweede weekend afsluiten met sushi. Het wordt gewoon niet beter. Fijn weekend en tot snel!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.