INSTAGRAM SNAPSHOT #41

by simkktnl

Wat een heerlijke weken, een feestje, sneeuw en Valentijnsdag. Ik heb genoten. Het dagelijkse ritme zit er weer in, lekker druk bezig en de tijd vliegt. De dagen worden langer. Niet meer in het donker thuiskomen, maakt me blij. Nog een maandje of twee en gaan we weer lekker naar buiten.


En toen werd het toch een beetje winter compleet met een pak sneeuw. Nu zijn sneeuw en ik niet beste vrienden, maar mooi is het wel. Gelukkig bleef het allemaal niet lang liggen.

Amsterdam, zo kom je er niet vaak en zo zit je er drie keer in een week. Twee keer voor zakelijke afspraken en 1 keer voor een leuk feestje. En wat voor feestje. En natuurlijk doe je dan iets moois aan. Weer een heerlijke weekend gehad. En zelfs genoten van het Vondelpark in de sneeuw.

Wat een hoop rommel kan ik maken als ik een paar nieuwe recepten uitprobeer. Op dit moment heb ik best veel inspiratie om lekkere recepten te maken en ik experimenteer wat af. Vooral makkelijke doordeweekse maaltijden probeer ik uit. Resultaat? Een ontplofte keuken, dus snel opruimen.

Tussendoor heb ik nog wel even tijd gemaakt voor mezelf. Comfi outfit aan en lekker op de bank een filmpje kijken. Daar houd ik van, zeker als het buiten koud en donker is.

Ook nog valentijnsdag, natuurlijk een commerciele bezigheid. Maar toch ergens vind ik het wel leuk. Het is gewoon leuk om mensen te verrassen en om zelf ook verrast te worden. Als er iets te vieren is, moet je dat doen vind ik. En het zonnetje scheen de hele dag, dus een topdagje. Op naar het voorjaar.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.