INSTAGRAM SNAPSHOT #29

by simkktnl

IMG_8894
De eerste twee weken van 2016 zitten er alweer op. Weer vol aan het werk, studie en de blog krijgt ook weer een normaal ritme. Het kwam allemaal langzaam op gang en we zijn weer onderweg.  

IMG_8877IMG_8816IMG_8918IMG_8862
Het ongeluk met de nieuwe messen van de AH, maakte me wel een beetje invalide. Het schrijven ging lastig, het typen langzaam. Koken en schoonmaken met handschoenen was wel even wennen. Maar we slaan ons er wel doorheen, heel langzaam helen de vingers. Alhoewel ik ze nog steeds niet graag stoot.

IMG_8828IMG_8878
De kerstspullen zijn weer opgeborgen en ik haalde het voorjaar in huis. Ja, ik weet het is pas januari en er kan nog een heleboel winter komen. Maar ik heb gewoon zin in het voorjaar. Dus voorjaarstakken in huis gehaald, gewoon omdat het kan.

IMG_8945IMG_8914
In januari heb ik altijd een beetje een dip in mijn bloginspiratie. Na al die heerlijke gerechten en feestelijke etentjes is het weer “back to normal”. En dat is best saai, we willen afvallen, gezond eten en laten we eerlijk zijn in januari heb je gewoon niet veel keus. Maar na lang snuffelen op Pinterest en mijn kookboeken doorbladeren, vond ik toch wel een paar leuke recepten. Twee heb je al gezien (Stoofpotje van Jamie en De knoflookgehaktballetjes) en ik heb er nog een paar in petto, wordt vervolgd. Ook deze zijn echt het proberen waard.

IMG_8824IMG_8831IMG_8843IMG_8921
Wat ik verder deed? Werken, ontspannen en genieten. Dat ritme houd ik voorlopig vast, want rustiger wordt het voorlopig niet. De komende weken moet ik mijn opleiding afronden, dus met mijn neus in de boeken. Voor nu,  geniet van je zondag en tot snel!

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.