INSTAGRAM SNAPSHOT #20

by simkktnl

IMG_3409Hoeveel foto’s kan je maken in 2 weken? Veel, niet allemaal interessant of voor mijn blog geschikt, maar toch het waren het er veel. Het waren weer leuke volle weken, waarin een hoop gebeurde. Ik deel natuurlijk niet alles, maar toch een klein beetje.

IMG_3472IMG_3321

Ik kocht aardig wat kleding. Dit keer heb ik me voorgenomen dat ik nu niet alles wat los en vast zit koop, maar meer met een plan. Dat plan is dit voorjaar is back to basics. Niet te moeilijk, te veel seizoensgebonden, maar basic kleuren. Ik ben goed op weg kan ik je zeggen.
IMG_3336IMG_3375
Ik ging een avondje stappen. Resultaat? Ik ben de dag erna de hele dag aan het bijkomen. Niks gewend blijkbaar. Dus het werd maskertje, bad, bank en naar bed.
IMG_3409IMG_3366
Er werdt gekookt. En dat moet dan ook meteen ter plekke gefotografeerd worden voor een blog. Heel vervelend voor de ander zo’n foodblogger. Eerst de foto en dan pas eten. Daarnaast weet je als foodblogger natuurlijk ook waar je wat lekkers haalt en dat gebeurt dan ook geregeld. Ieder nadeel heeft zijn voordeel zeg ik dan maar.
IMG_3443IMG_3428
Sinds mijn ouders weer een kat hebben ben ik bij dat beestje niet weg te slaan. Ik blijf ook maar foto’s maken. Het is zo een lekker beest. Hoe die zich iedere keer weer in een te kleine doos weet te wurmen, te leuk. Nee, ik heb geen huisdier en voorlopig komt die er ook niet. Veel te druk en te weinig tijd voor zo’n beestje.
IMG_3277IMG_3286
Ik was het bijna vergeten. We hadden ook nog het project, Simkookt maakt een spekkoek. Niet zomaar een koek, maar die van de oma van een collega. Dus dan wil je wel even heel hard je best doen. Dat heb ik echt gedaan, maar een spekkoek is best een ding. Je kunt niet weglopen van de oven en je kan het beste een stoel bij je oven neerzetten. Als je wegloopt gaat het mis (zie foto). Best spannend als je het eindresultaat laat proeven. Gelukkig viel het mee, maar ik was niet tevreden. Het kan beter. Gewoon blijven oefenen.

IMG_3271IMG_3465

En dan is het ineens zondagavond. Op tijd naar bed, de nieuwe week staat bijna voor je klaar. Nog even lezen en dan gaat het licht uit, slapen! Fijne zondag en tot de volgende keer.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.