INSTAGRAM SNAPSHOT #17

by simkktnl

IMG_2594IMG_2566IMG_2558IMG_2557IMG_2584IMG_2583IMG_2623DSC_0410
De eerste twee weken zitten er al weer op. Het was best een grote verandering om niet meer iedere dag een blog te plaatsen. Even wennen, wat een hoop tijd krijg je daarvoor terug. Ik zie nu pas hoeveel tijd dat het kost om iedere dag een blog te posten. Ik kan nu dagen denken over wat ik zou willen maken, op zoek gaan naar  inspiratie. In het weekend, als ik meer tijd heb, kan ik het recept rustig uitwerken. Ik word er blij van. Of ik het op deze manier blijf doen weet ik nog niet, want koken en bloggen is te leuk en niets is veranderlijker dan een mens toch?

IMG_2558IMG_2594
Zodra de boom en alle versiering de deur uit is moet alles schoon. Dus aan de slag. Ik kocht een nieuw apparaat om je ramen makkelijk schoon te krijgen en ik was meteen verslaafd. Meteen maar alle ramen gedaan.. Ik haal een paar bossen verse bloemen en ik ben klaar voor 2015.

IMG_2557IMG_2566Het eerste recept en de eerst werkweek van 2015. Dat belooft wat. Het eerste recept was heerlijk en de eerste werkweek begon met een dag thuiswerken. Ondertussen kreeg mijn auto ook nog een beurt.
IMG_2583IMG_2584Het weekend beginnen met verwennerij op vrijdagavond. We genieten van een glas wijn en een beetje kaas. Zaterdag is wassen en niets is fijner dan de schone was weer opgevouwen in de kast. Ook dat klusje weer klaar.
DSC_0410IMG_2623
Ik bakte een taart, die overigens mislukte. Dat gebeurt wel eens. Taarten bakken is precisiewerk, dus de kans dat het fout gaat is groter dan bij andere gerechten. Daar komt nog een blogje over. En misschien maak ik de taart nog een keer. Fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.