INSTAGRAM #24

by simkktnl

IMG_7304 IMG_7264 IMG_7249 IMG_7348 IMG_7245 IMG_7380
Ineens is het echt herfst. De dagen worden korter, het wordt kouder en we zitten meer binnen. Natuurlijk houd ik niet van regen, storm en kou en zeker niet van de files zo vroeg in de ochtend. Maar ik houd wel van het mistige ontwaken van een dag, het verkleuren van de bladeren, het lekker gezellige warme huis, het bakken van een appeltaart (komt woensdag online), het shoppen naar die ene lekkere warme trui. Ik kan er zo van genieten. Hallo herfst 2015!

IMG_7420 IMG_7349 IMG_7348 IMG_7305 IMG_7260  IMG_7354
Wat was het afgelopen weken mooi weer. Volop zon, zo fijn die overgang naar de herfst. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Wel van de files natuurlijk, geen idee waar ze vandaan komen, maar zodra het regent staan we vast. Niks aan de hand, maar toch sta je dan ineens stil. Het schijnt bij een herfstig weertje te horen.
IMG_7362 IMG_7449
Soms koop ik een paar kranten en daar ga ik dan echt even een momentje van maken. Nu las ik een artikel in het FD van afgelopen weekend “Wat je zegt ben je zelf”. Het geheim van een goede personal branding. Wat laat je zien, welke media gebruik je en wat wil je ermee bereiken. 10 jaar geleden, dacht ik daar helemaal niet over na. Maar nu is het niet meer weg te denken. Een ding kan ik met je delen als je naar mijn selfies kijkt: “I did not wake up like this”. Hoe ik er dan wel uit zie? Dat houd ik lekker voor mezelf. Dat dan weer wel.
IMG_7249 IMG_7366 IMG_7290 IMG_7264
Herfst, ik bak taarten met veel appels, kaneel en suiker. Ik maak sausen met tomaat, knoflook, wijn, die ik dan langzaam laat pruttelen, waar ik af en toe door roer. Ovenschotels worden bedacht, vlees wordt ingesmeerd met marinades en die gaan dan de oven in om langzaam garen. Ik barst van de inspiratie en geniet van de creaties.
IMG_7418 IMG_7379
De kledingkast wordt opgeruimd en weer aangevuld. Ik kies dit seizoen voor basics zoals zwart, grijs, wol en leer. Klinkt saai, maar dat is het zeker niet. Een grof gebreide trui op een strakke leren broek, een zijde jurk, lang vest en een paar sneakers. Een dikke sjaal en ik ben er klaar voor. Om de familietraditie in eren te houden, doen wij een dagje Bijenkorf, wintershopping. Om daarna voldaan met tassen vol nieuwe aankopen neer te ploffen in een cafe en genieten van een welverdiende lunch met een wijntje natuurlijk. Laat de kou maar komen!
IMG_7347 (1) IMG_7338 IMG_7332 IMG_7328
We organiseren een laatste BBQ om het zomerseizoen af te sluiten. Met heerlijke hamburgers, salades en geroosterde aardappeltjes in een puntzak met mayonaise. We sluiten af met oud Hollands snoep. Ondanks het herfstige weer was werd het een feestje. Wat staat er nog in de planning voor 2015?  Ik duik weer vol in de studieboeken, daarnaast moet er nog een hoop geregeld worden, een Sinterklaasfeest, een bedrijfsetentje, een Kerstfeest en een verbouwing hier en daar. En dan heb ik het nog niet over die paar verrassingen die we in petto hebben. Daarnaast wordt het veel studeren, veel koken en bakken, kortom voordat ik het weet zit ik gezellig bij de kerstman op schoot. Kom maar op, ik heb er zin in.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.