INDIAN SUMMER SNACK: Tomatensalsa

DSC_4437Heb jij ook zo genoten van een paar heerlijke nazomers dagen? Zo fijn deze temperatuur en het zonnetje. Als je dan op zoek bent naar een lekkere snack die niet te ingewikkeld is dit een topper. Laat het een nachtje in de koelkast staan, dan kunnen de smaken goed intrekken.Eet smakelijk. (Bron: Simple Pleasures – Annabel Langbein)DSC_4273DSC_4278DSC_4294DSC_4430DSC_4437Ingrediënten
2 grote tomaten, in blokjes
2 eetlepels zeer fijn gesneden rode ui
1 teentje knoflook, geperst
1 theelepel fijngehakte rode peper
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels limoensap
1 theelepel zout
Peper
schepje suiker
4 eetlepels gehakte koriander, (ik deed basilicum)

Bereiding
Meng alle ingrediënten behalve de koriander in een kom en laat ze minstens 30 minuten, maar liefst 8 uur in de koelkast staan om de smaken op elkaar in te laten werken. Proef vlak voor het eten of de saus voldoende op smaak is, zo niet voeg nog iets toe naar smaak.

Geef een reactie