HELLO SUMMER: Paradijselijke garnalen

IMG_2188Zo stonden ze in de Viva. Paradijselijke garnalen, lekker eten. En wat doe je dan? Dan maak je ze. Zo simpel is het. Ik weet niet of dit een paradijs is, maar lekker zijn ze zeker. Gewoon proberen en zelf kijken of jij ze paradijselijk vindt. Enjoy!

IMG_2166 IMG_2168 IMG_2173 IMG_2174 IMG_2188Ingrediënten
16 rauwe jumbo garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
1/2 eetlepel korianderblad, grof gehakt
zout en peper
Marinade
2 eetlepel olie
1 theelepel Masala
snuf kurkuma poeder
dressing
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1\2 Gerapte schil van citroen

Bereiding
Roer alle ingrediënten voor de marinade met een snufje zout door elkaar. Wrijf de garnalen goed in met de marindda en laat minimal 20 minuten in de koelkast staan. Rijg de garnalen aan vier spiesen. Verwarm de olijfolie op een laag vuur. doe de knoflook erbij. Haal de pan van het vuur en roer de geraapte citroenschil erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verhit vervolgens een grillpan op hoog vuur tot deze rookt. Doe de garnalen in de hete grillpan en bak ongeveer 2 minuten aan beide kanten. Meng de garnalen door de dressing en serveer direct.

Geef een reactie