HEALTY DINNER: Kabeljauw, tomaat met mosterd-sojasaus

Kabeljauw en tomaat4Een doordeweekse maaltijd bereiden moet niet veel tijd in beslag nemen, vind je niet? Ik wil snel, makkelijk, gezond en lekker. Pascale Naessen heeft veel van dit soort recepten in haar boeken. Tot nu toe is alles wat ik van haar gemaakt heb echt lekker. Dit kleine receptje is zo klaar en je hebt echt een heerlijke maaltijd binnen een handomdraai. Het proberen waard.Kabeljauw en tomaat1 Kabeljauw en tomaat2 Kabeljauw en tomaat3 Kabeljauw en tomaat5

Ingrediënten
4 tomaten, in fijne plakjes
3 eetlepels mosterd
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels olijfolie
2 kabeljauwfilets

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg twee hoopjes tomatenschijfjes dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper. Meng de mosterd met de sojasaus en twee eetlepels olijfolie. Giet een paar lepels van de saus over de tomaten. Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Geef een reactie