HARTIGE SNACK: Asperge bladerdeegstengels

DSC_2882Het is zondag en we hebben nog even de tijd om iets lekkers te maken voor tijdens de wedstrijd van vanavond. Probeer deze eens, het lijkt alsof je een topkok bent en dat ben je natuurlijk ook. Niemand hoeft te weten dat het niet veel werk is. Je bent gewoon creatief met bladerdeeg. Ze smaken ook nog geweldig. En nu maar hopen op een geweldige uitslag van de wedstrijd. Ik ben er klaar voor, jij ook?

DSC_2733 DSC_2745 DSC_2753 DSC_2882Ingrediënten
1 bosje groene asperges
Bladerdeeg
1 losgeklopt ei
Parmezaanse kaas
zout en peper

Bereiding
Snijd het bladerdeeg in dunne reepjes. Wikkel 1 reep om elke asperge. Leg ze op een ingevette bakplaat. Kwast het bladerdeeg in met het losgeklopte ei. Bestrooi ze met parmezaanse kaas, peper en zout. Bak ze 15 minuten in de oven op 190 graden.

Geef een reactie