HAPPY HEALTHY LIFE #7: No Crap

by simkktnl


Ik ging mijn best doen. Nog even volhouden 2 weken geen snoep, koek, taart en chocolade. Hoe moeilijk kan dat zijn? Voor mij heel moeilijk, dat bleek. Lees even verder hoe dat ging.
Vol goede moet ben ik weer begonnen. Dit moest me toch gewoon lukken. Maar dat lukte me precies 1 dag. Dag twee ging ik al in de fout. Daar baalde ik natuurlijk wel van. De uitdaging werd een beetje een obsessie. Het enige waar ik nog aan kon denken was zoetigheid. Niet helemaal de bedoeling van deze uitdaging. Het is de bedoeling dat ik me fit, gezond en happy voel. Kortom, dit is niet helemaal mijn uitdaging. Ik word er zelf een beetje ongelukkig van. Dus ik ben gewoon weer dat lekkere stuk chocola gaan eten en heb deze uitdaging los gelaten. Misschien probeer ik het later dit jaar nog eens, maar dan iets beter voorbereid. Voor nu ben ik er klaar mee.

En wat nu? Het staat nu 1-1. Ik heb mijn drank gewoonte drastisch gewijzigd. Eigenlijk drink ik bijna niet meer. Alleen als er iets te vieren is. Dus dat is gelukt. Geen rommel eten is kompleet mislukt, ik ging er zelfs meer van snoepen. Ik ben er nog even over aan het nadenken. Wat het wordt?  Bewegen. Dat is nog wel een punt wat ik kan verbeteren. Maar deze keer iets beter voorbereid beginnen. Dus ik maak de komende week even een plannetje. Wordt vervolgd.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.