HAPPY BIRTHDAY

DSC_4172Vandaag ben ik echt jarig Afgelopen zaterdag hebben we het gevierd. Een feestje? Veel cadeautjes gekregen? Plezier gehad? Ja, ja en ja. Het was te leuk, snapshots vind je hier. Deze traktatie maakte ik speciaal voor mijn nichtje. Een serieuze zoetekauw en een liefhebber van pannenkoeken en poffertjes. Jammie. DSC_4138DSC_4147DSC_4149DSC_4172Ingrediënten
16 aardbeien
50 g aardbeienjam
16 pannenkoeken, (die heb al gemaakt)
300 gram mascarpone

Bereiding
Was de aardbeien, dep ze voorzichtig droog met wat keukenpapier of een schone theedoek. Doe de jam in een kom. Verdun erg dikke jam eventueel met wat water. Besmeer iedere pannenkoek eerst met de mascarpone en daarna met aardbeienjam. Rol de pannenkoeken strak op en snijd ze met een scherp mesje in 3 rolletjes. Rijg de 3 rolletjes voorzichtig aan een satéstokje. Prik tot slot een aardbei met kroontje aan het eind.

3 Comments HAPPY BIRTHDAY

Geef een reactie