Getting organized II

by simkktnl

Ik heb langzamerhand zoveel kruiden dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Tijd voor een opruimmomentje. Het staat nu weer netjes, maar voor hoe lang? Zodra ik druk aan het koken ben let ik niet meer op waar ik het potje neerzet. Dus ik ben bang dat ik dit vaker moet blijven doen. En waarom heb ik 4 potjes kaneel, 3 potjes majoraan?

You may also like

3 comments

Brenda (Kookt!) 27 oktober, 2012 - 13:40

Ik heb dit een maand geleden ook gedaan. Moet nu eigenlijk weer.. šŸ˜‰

Reply
PĆ© 27 oktober, 2012 - 16:27

Ik heb van die witte bakjes bij dat Zweedse woonwarenhuis gekocht waar ik mijn kruiden inzet. Je neemt zo’n bakje uit de kast en kan je kruiden uitkiezen zonder dat heel de boel omvalt of je uit ergernis niets vindt. Handig!

Reply
Sim kookt 27 oktober, 2012 - 18:17

Goed idee!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.