Deze geroosterde aubergine met gorgonzola moet je een keer maken. Aubergine is gezond, makkelijk klaar te maken en overheerlijk. Het is zeker zo klaar. Tip: serveer de gorgonzola apart, niet iedereen is daar dol op. Je kunt het ook vervangen door een zachte geitenkaas. Eet smakelijk.
Print
GEROOSTERDE AUBERGINE MET GORGONZOLA
Ingrediënten
- 50 ml olijfolie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 4 aubergines
- 2 rode uien
- zout en peper
- 1 citroen het sap
- 50 gram gorgonzola
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder en chilipoeder. Strijk de aubergine plakjes in met de kruidenolie en leg ze samen met de uienringen op de bakplaat. Bak de aubergine plakjes en de uienringen in ca. 20 minuten gaar in de oven. Breng de plakjes op smaak met zout, beetje peper en citroensap.