Gazpacho

Zou het vandaag de laatste mooie zomerse zondag zijn? Daarom maak ik vandaag een frisse gazpacho. Het is zo heerlijk en supergezond. Ik varieer vaak met smaken. Soms voeg ik een geroosterd worteltje toe of het sap en de rasp van een sinaasappel. Een kruidenolie kan het helemaal afmaken. Dus, nu het basic recept. Het grillen van de paprika en het langzaam roosteren geeft het recept een extra lekkere smaak. Goed koud laten worden in de koelkast en voilà. Kom maar op met die zomerse zondag!

Ingredienten
4 paprika’s, gegrild, van velletje en zaadjes ontdaan
750 gram Annabel Langbein tomaten zie hier het recept: Geroosterde tomaatjes
1 teen knoflook
1 komkommer, geschild en van zaadlijsten ontdaan
peper en zout naar smaak
 
Bereiding
Alles in de blender, pureren, als je van een dunnere soep houdt, door de zeef halen. En in de koelkast koud laten worden.

1 Comment Gazpacho

Geef een reactie