Frozen bessenyoghurt van Janneke Philippi

by simkktnl

Frozen bessenyoghurtWeet je nog niet wat je met Kerst als dessert wil serveren? Dan is deze frozen bessenyoghurt een heerlijk recept. Te makkelijk, zo klaar en een licht dessert na een uitgebreid diner. Ik heb het uit het boek van Janneke Philippi ” Mijn favoriete desserts”. Dit boek is een must have voor een foodie. Het staat vol met heerlijke recepten en mooie foto’s.  Dit is pas het eerste recept wat ik eruit maakte maar er zullen er zeker nog meer volgen. DSC_5142DSC_5147 Frozen bessenyoghurt

Ingrediënten
150 gram bevroren blauwe bessen
150 ml volle yoghurt
Amandelschaafsel, geroosterd

Bereiding
Doe de bevroren bessen in een keukenmachine of blender. Schenk de yoghurt erbij en pureer glad en romig. Voeg extra fruit toe voor een dikkere yoghurt, of extra yoghurt als je de de frozen yoghurt met een rietje wilt drinken. Garneer met wat bessen en geroosterde amandelschaafsel.

You may also like

1 comment

MIJN KOOKBOEKEN: Mijn Favoriete Desserts | SimKookt 25 maart, 2014 - 21:16

[…] ga ik deze vaker maken. Als dessert of als heerlijk fris tussendoortje. Hoe ik het maakte vind je HIER En natuurlijk de 15 minuten tiramisu van vorige week. Wat een top idee voor een dineetje. Je ben […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.