Mijn kookboeken: Wat Katie Eet

by simkktnl

DSC_8464Toen haar eerste boek uitkwam, moest ik hem hebben. Vooral om dat ik haar blog al langer volg. Nu ligt het boek ligt standaard op de eettafel en ik blader er graag doorheen. De recepten zijn verrassend lekker. Ze geeft daarnaast leuke tips en alternatieven bij het recept. Het is alsof je thuis je eigen restaurantgerechten serveert en dan heb ik het nog niet over de geweldige foto’s die in het boek staan. Het maakt dat je meteen naar de keuken wilt rennen om aan de slag te gaan. Kijk even mee wat ik eruit gemaakt heb.

DSC_8145Ik maakte deze heerlijke lasagne, oorspronkelijk bedacht door haar vriend. Het werd wel een enorme hoeveelheid, maar wat is die lekker. Dus maken in het weekend en wat je over hebt invriezen. Hoe ik het maakte vind je HIER.DSC_8154De minisaucijzenbroodjes zijn al een klassieker bij mij in de keuken. Op feesten, borrels of gewoon zomaar. Ze zijn altijd een succes en heerlijk met de appel en pistachenoten. Hoe ik het maakte vind je HIERDSC_8160En dan die Australische hamburgers. Bij iedereen liep het water in de mond toen ik ze maakte. En ze zijn geweldig, daar kan geen hamburgertent tegenop. Hoe ik het maakte vind je HIER.  En ik ben nog lang niet uitgekookt, er is nog veel te ontdekken in Wat Katie Eet.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.