Elle Eten, augustus 2012

by simkktnl
In de Elle Eten van augustus staan naast natuurlijk recepten veel leuke internetadresjes en veel info over van alles en nog wat. Hierbij een paar leuke links/ideeen uit het augustus nummer: 
De Kaaskamer, een zeer speciale kaaswinkel, van vloer tot plafon gevuld met de beste kazen. Je kunt de kazen online bestellen en ze worden vacuüm verpakt per post verzonden. Via de website kun je ook een groot aantal Hollandse kazen bestellen. 
De pure markt, een reizende zondagsmarkt met veel ambachtelijk eten. Het is een initiatief van Trienet Kroon en Kees Oostemeijer. Ze willen hiermee een gelegenheid creëren waar regionale en ambachtelijke leveranciers op het gebied van eten en drinken hun eigen producten onder de aandacht kunnen brengen van een breder publiek. 
De wildplukwijzer, erg grappig. Neem een kijkje in je eigen buurt. Waar vind je fruit, noten of groente in het wild? Het is een handige google map die alle openbare fruitbomen en -struiken, notenbomen en verdwaalde komkommerplanten bij jou om de hoek. 
Jeroen Meurs kookvideo’s, In het Belgische tv-programma presenteert Jeroen Meurs Dagelijkse kost. Het is een schat aan receptenfilmpje. Leuk om even rond te snuffelen.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.