Een half jaar Simkookt

Het begon als een leuk idee om recepten te delen. Een naslagwerk voor mij en mijn vrienden/familie. Het begon met een paar recepten per week. Nu staat er iedere dag iets online. Minimaal 5 recepten per week. En ik kan je zeggen, dat is een uitdaging. Ik zoek naar leuke recepten, haal de ingrediënten in huis. ik kook en tegelijk maak ik foto’s van het kookproces. Maak een selecties van de juiste foto’s bij het recept en geef er mijn ervaring/mening over. O ja, en dan kan je ook nog even je keuken schoonmaken. Hoe lang ik dit blijf doen? Geen idee. Zolang jij en ik het leuk vinden blijf ik lekker koken en bloggen.

8 Comments Een half jaar Simkookt

 1. Yvonne

  Hoi, ik volgde je fotoblog al heel lang en nu dus ook al een half jaar je kookblog!
  Ik ben zelf niet zo’n prinses in de keuken maar ik moet zeggen dat je erg leuke en goed te maken recepten plaatst, en niet in de laatste plaats, mooie foto’s erbij.
  Ik blijf fan! Groetjes Yvonne

  Reply
 2. Sim kookt

  Thanks voor de leuke reacties! @ yvonne, dat is nu precies zoals ik het zie. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om iets lekkers op tafel te toveren. Pakjes en zakjes heb je niet nodig. Een paar goede simpele recepten maken een heerlijke maaltijd.

  Reply
 3. Daniëlle

  Wat een leuke post! Ikzelf blog nu 8 maanden, en wat gaat die tijd snel voorbij zeg! Ik herken de insteek helemaal, ik was ook altijd bezig met koken, door recepten bladeren etc. Nu ik er ook nog eens over blog, komt er een hele andere kant bij kijken. Heel erg inspirerend vind ik het!
  Gefeliciteerd met het half jaar! Op naar de volgende jaren, ik kijk lekker met je mee =)

  Reply
 4. Marlyssa

  Een half jaar alweer! Ik vind je blog heerlijk en ben fan. Ik vind hier altijd wel weer wat lekkers om te maken. Gefeliciteerd, en gewoon door gaan zo:)

  Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.