EASY CHRISTMAS: Wraps met Parmaham

Wrap met Parmaham4
Erg lekker en zo klaar, dit kleine leuke gerechtje. Je kunt het serveren als voorgerecht of als bijgerecht. Ik laat altijd het vetrandje eraan zitten, dat geeft juist die heerlijke smaak. Aanpassen kan natuurlijk ook. De sla kan je mengen met nootjes, gedroogde tomaatjes of kaas. Laat je creativiteit maar zijn gang gaan en eet smakelijk. Wrap met Parmaham1 Wrap met Parmaham2 Wrap met Parmaham3 Wrap met Parmaham4
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
zout en peper
8 plakje Parmaham
100 g gemengde sla
1 eetlepel balsamicoazijn
1/2 theelepel mosterd

Bereiding
Meng 100 g verschillende slablaadjes (rucola, veldsla, kropsla, eikenbladsla) met elkaar. Roer een dressing van 1 eetlepel balsamicoazijn, wat zout en peper, 1/2 theelepel mosterd en 3-4 el olijfolie en meng de dressing luchtig met de sla.Verdeel de salade over 8 grote plakken parmaham en rol de ham op.

Geef een reactie