EASY CHRISTMAS: Wraps met Parmaham

Wraps met Parmaham
Erg lekker en zo klaar, dit kleine leuke gerechtje, wraps met Parmaham. Je kunt het serveren als voorgerecht of als bijgerecht. Ik laat altijd het vetrandje eraan zitten, dat geeft juist die heerlijke smaak. Aanpassen kan natuurlijk ook. De sla kan je mengen met nootjes, gedroogde tomaatjes of kaas. Laat je creativiteit maar zijn gang gaan en eet smakelijk. Wraps met Parmaham Wraps met Parmaham Wraps met Parmaham Wraps met Parmaham
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
zout en peper
8 plakje Parmaham
100 g gemengde sla
1 eetlepel balsamicoazijn
1/2 theelepel mosterd

Bereiding
Meng 100 g verschillende slablaadjes (rucola, veldsla, kropsla, eikenbladsla) met elkaar. Roer een dressing van 1 eetlepel balsamicoazijn, wat zout en peper, 1/2 theelepel mosterd en 3-4 el olijfolie en meng de dressing luchtig met de sla.Verdeel de salade over 8 grote plakken parmaham en rol de ham op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.