Crispy Chicken Bites (Bucket list 2014)

by simkktnl

DSC_5977Ik stond in de supermarkt te kijken naar al die pakjes en zakjes. Normaal loop ik er voorbij maar nu moest ik iets kiezen (Bucket List 2014). Dat was best lastig. Het werd de Crispy Chicken Bites van “Tex Mex, Santa Maria”. Kipfilet en 2 eetlepels olie dat is alles wat je nodig hebt. Wat zit er in deze kruidenmix? Maisvlokken, Rijstmeel, zout, ui, komijn, cayennepeper, druivensuiker, gistextract, oregano, paprika-extract, smaakstof, suiker, antiklontenmiddel (E351), zuur (citroenzuur) Wat vond ik ervan?

DSC_5922 DSC_5927 DSC_5932 DSC_5943 DSC_5952

DSC_5977Over smaak valt niet te twisten. Wat ik niet lekker vind, kan jij wel geweldig vinden. Er zat een smaakje aan wat ik niet thuis kon brengen en niet lekker vond, te veel zout misschien of was het toch het idee dat het uit een pakje komt? Ik maak het gewoon liever zelf (niet zo gek als je een foodblogger bent). Het is wel heel makkelijk,  kipfilet in stukjes, 2 eetlepels olie en de mix. In de oven en klaar ben je. Ik ben wel nog even op zoek gegaan naar een leuke ideeën met deze seasoning mix en kwam dit recept  crispy chicken bites in een wrap tegen. In een wrap lijkt het me wel wat. Maar dan ben je weer even aan het werk in je keuken. Op naar nog 2 pakjes en zakjes recepten.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.