Op zoek naar een lekkere salade? Wat dacht je van deze couscoussalade met feta? Super lekker en heel erg simpel om te maken Heerlijk als je een keer geen zin hebt om uitgebreid te koken.
Print
COUSCOUS SALADE MET FETA
Ingrediënten
- 250 gram couscous
- 1/2 citroen het sap
- 3 eetlepels olijfolie
- 280 gram gegrilde rode paprika’s in blokjes
- 1 kleine komkommer in blokjes
- 1 kleine rode ui in blokjes
- 200 gram feta verkruimeld
- 1 hand bladpeterselie fijngesneden
Bereiding
-
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking Ik kook het in een bouillon. Als dat klaar is, besprenkel je de korrels met olijfolie en citroensap. Als je geen bouillon gebruikt, kan je nu peper en zout toevoegen. Ga losjes met een vork door de couscous om de korreltjes te scheiden. Laat even afkoelen en ga er nogmaals met een vork doorheen. Voeg de paprika, komkommer, ui, feta en peterselie toe en schep alles voorzichtig om. Indien nodig besprenkel het met nog wat olijfolie als het te droog is.