COOKING WITH KIDS: Worstenbroodjes

DSC_7370Het is nu echt herfst en wat doe je dan op woensdagmiddag als het regent en de kinderen weer binnen willen blijven. Dan ga je samen iets lekkers maken. Wat dacht je van deze worstenbroodjes. Makkelijk en leuk om samen te maken. Je kunt voor de kids een zachte mosterd gebruiken of gewoon weglaten. Veel plezier. DSC_7208 DSC_7209 DSC_7216 DSC_7224DSC_7231DSC_7252DSC_7331Ingrediënten
5 rundersaucijzen
10 plakjes bladerdeeg
1 eetlepel mosterd
2 bosuitjes, in ringen
1 losgeklopt ei

Bereiding
Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier. Verarm de oven voor op 200 graden. Snijd de saucijzen doormidden. Besmeer ieder plakje bladerdeeg met mosterd en bestrooi met de bosui. Leg daarboven op de worst. Vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei. Bak ze 20 minuten in de oven gaar en goudbruin.

Geef een reactie