Dit is het populairste kerstgerecht op mijn blog. Gelukkig is het heel makkelijk te maken. De portsaus is wel even een werkje maar de rest is een fluitje van een cent. Als je het dan in een glaasje serveert heb je zeker een mooi gerechtje om mee te beginnen. Het recept vind je hier
Een carpaccio van zalm is altijd een lekker voorgerecht. De dressing is echt een topper. De enige wijziging die ik gemaakt heb is de pinda’s vervangen door sesamzaadjes. Te lekker dit! Het recept vind je hier

BIETENTORENTJE MET PISTACHENOTEN
Dit is misschien iets meer werk, maar eigenlijk valt het mee. De combinatie is werkelijk goddelijk. Voor je vegetarische gasten, of misschien wel voor jou. het recept vind je hier
Simpel en feestelijk, dit recept staat nog steeds bij mij in de top. Kan niet mislukken en eigenlijk vindt iedereen dit lekker. Nu maak ik dit vaker en tot nu toe is het een echt succesnummer. Het recept vind je hier
Dit gerechtje heeft mij verbaasd. Het is zo verschrikkelijk lekker. Gezond ook nog en als je een uitsteker gebruikt dan ziet het er heel feestelijk uit. Het recept vind je hier
Alweer eentje met bieten, maar goed het is winter. De combinatie van vlees met biet is echt heerlijk. Probeer het zelf. Het recept vind je hier