CHRISTMAS INSPIRATION: Omeletrolletjes met zalm en pesto

DSC_6860 Een heerlijk voorgerecht of een lekker hapje bij de borrel. Je kunt het goed van tevoren maken. De rol in de koelkast leggen en voor het serveren in plakjes snijden. Zeker niet lastig om te maken, een omelet bakken dat is het meest lastige wat je moet doen. Dus dat kan jij ook.DSC_6834 DSC_6835 DSC_6845 DSC_6850 DSC_6860

Ingrediënten
200 g gerookte zalm
2 grote eieren
zout
een scheutje melk
3 el pesto
1 klontje boter

Bereiding
Klop de eieren los met de melk en wat zout. Bak er een stevige omelet van in een grote pan met boter. Af laten koelen, op een stuk huishoudolie leggen en besmeren met pesto. Schik daar de zalm bovenop. Rol de omelet met behulp van de folie stevig op. Enkele uren in de koelkast leggen. Snijd net voor het serveren de rol in plakken en leg ze op een schaal.

 

Geef een reactie